Ing. A. Honhoff
La Fontainestraat 5
1902 CW Castricum
T 0251 - 65 28 56
M 06 - 508 00 740
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.honhoff.nl

Adviesbureau voor beton- en staalconstructies Ing. A. Honhoff is in 1960 opgericht door dhr. Ing. A. Honhoff sr., vanuit een samenwerking met adviesbureau ir. W. Stam. Sinds de oprichting is ons adviesbureau behoorlijk gegroeid. In 1990 is Ing. A. Honhoff Jr. als vennoot bij het adviesbureau betrokken, nadat hij diverse jaren als constructeur ervaring heeft opgedaan bij andere adviesbureaus.

Vanaf 1960 (toen de bouwvoorschriften en de rekenregels voor constructies nog bestonden uit een paar kleine boekjes) tot aan nu (met alle Europese normgeving), heeft ons bureau enorm veel kennis en ervaring opgebouwd. Adviesbureau Honhoff is daarmee al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in alle constructieve aspecten van de bouw. We zijn dan ook trots op onze kennis en expertise, en zetten deze graag voor u in.

Wij zijn een adviesbureau zonder poespas. We zijn transparant, praktisch en staan met beide benen op de (bouw)grond. Bovendien zijn we betrouwbaar, komen afspraken en deadlines na, en zoeken altijd naar de beste oplossing voor onze klanten. We weten wat er in de bouwwereld speelt, en spelen daar met ons deskundige advies op in.

Wilt u meer weten over onze adviezen? Neem dan contact met ons op.